|
Post by gabryką.*~ on May 26, 2009 23:58:46 GMT -5
Matei žvaigždžių duetus kaip Ruslanas nedatempė natos kelis sykius? Jau vien tai yrodymas ,kad Rybakas turi tikrai gerą balsą ir datempė kiek reikia kiekvieną natą. Azerbaidžianas viskas gerai daug kam patiko,bet man kažkuom į pageidavimų koncertą buvo panašu ; D Ukrainietė tai kaip kekšė atrodė ; D Sasha son šou nebuvo.
|
|
|
Post by tomute112 on May 27, 2009 1:32:34 GMT -5
Nu ir kas,kad tas Ruslanas nedatempe tos natos? Að juk ne apie já kalbu ,o apie tà jûsø Rybakà. O ar pas Norvegà buvo ðou? kaþkokie bernai paðoko ir viskas. O tai,kad ðou puikus ,tai ðakës. Ai daugiau nebekomentuosiu að èia. Nes beviltiðka yra apie tà Rybakà kalbët. Èiau.
|
|
|
Post by gabryką.*~ on May 27, 2009 4:07:28 GMT -5
Nu aš sakau ,kad Rybako balsas geras ; D Buvo,šokiai smuikas. O musiškis sedėjo.O veliau atsistojo ir dainavo,na nieko gero tik daina graži ir tiek. Baigiam apie ta Rybaka suprantu nevisiems jis patinką. Pakalbėkim apie Lietuvių pasirodyma. Na Toma laukiu tavo komentaro apie Lietuvius ;D
|
|
|
Post by tomute112 on May 27, 2009 6:04:15 GMT -5
Nesulauksi.
|
|
|
Post by gabryką.*~ on May 27, 2009 9:20:39 GMT -5
Kodėl? Na tada aš pakomentuosiu,man asmeniškai už Rybaka geriau buvo,Rybakas antroj vietoj. Bet durniai tie rusaj viską sugadino. Ačiū dievuj nepatys nebeprizinėj vietoj,o tik 11-ti cha cha taip ir reikia jiems.
|
|
Drama.
Pradedantysis
|
Post by Drama. on May 29, 2009 5:12:41 GMT -5
Ką žinau,euroviziją tiek težiūrėjau,bet man tas rybakas nepatinka.patiko azerbaijan kažkokie ;DDD
|
|
|
Post by gabryką.*~ on May 29, 2009 5:45:31 GMT -5
Nu man sakau,irgi jie visai nieko,bet į pageidavimus nešė,nes nebeatsimeu kodėl. Jaigu taip tai man visi asmeniškai kuom nors patiko.
|
|
@tina@
Pradedantysis
|
Post by @tina@ on Jul 4, 2009 4:12:46 GMT -5
Þiûrëjau.Man tai labiausiai patiko Lietuva,Rumunija ir Norvegija.
|
|