Stereo Love;*
Tylus narys
I love Music And U;*
|When I touch your body I feel I'm loosing control|
|
Post by Stereo Love;* on May 21, 2009 4:26:22 GMT -5
Galbūt pradėsiu nuo pirmadienio. ;} Tai va. Sėdėjau namie ir 16h man parašė klasiokas, Kad kur nors eitumėm. Aš sutikau, nors žinojau, Kad 17h man susitikti būtinai reikia su Milita. Be dešimt minučių 17h parašė Milita, kad jau Einam į kiemą. Aš nuėjau iki jos. Su ja nuėjom Į parduotuvę nusipirko ji sąskaitos papildymą, Traškučių ir Cocos, o aš ledų. Na ir žinoma ėjom į Makautiškę (ji gal koki 3km nuo mūsų namų). Nuėjom pasivaikščiodamos. Po to gal 20min Pasėdėjom Makautiškėj ir ėjom prie Lankučio Spūskės (Spūskė tai ten kur filtruoja mūsų ežero t.y. Lankučio vandenį.) Ten pasifotkinom ir bėgiais ėjom iki kito miškelio. Dar ant bėgių nusifotkinom ir eidamos pamatėm stirną, Bet žinoma ji mūsų išsigando xDD (mes per daug baisios xD) Po to tam kitam miškelį uždegėm laužą ir gal 1h Jį gesinom xDD Po to ėjom iki Militos nusiprausėm rankas (nes buvo visos juodos) Pasidažėm ir išėjom palaukti draugų. Tada pamačiau Saulytę kuri grįžo iš Kauno (Gabrielė). Su Milita vos nesusimušėm dėl jos xDD Po to atvarė draugai tai su jais linksmai pasėdėjom ir varėm namo ;}*
|
|