Post by gabryką.*~ on May 22, 2009 8:06:30 GMT -5
2009-03-30
Labas,mano mielasis dienorašti,
Aš tave rašau pirmą kartą,todėl nežinau kaip pradėti,galiu pasakyti,kad mano vardas yra Nikė arba kitaip Nikoleta.
Su mokslais sekasi blogai galima sakyti tragiškaj,niekas man nepadeda mokytis,o veliau rėkia ,kaip gaunu blogą pažimį.Man yra 16 metų,todėl tikiu mano mielas dienorašti,kad išklausysi mane ir padėsi man nusiraminti nuriomis dienomis tajgi pradėsiu pasakoti savo dieną.
Labas,mano mielasis dienorašti,
Aš tave rašau pirmą kartą,todėl nežinau kaip pradėti,galiu pasakyti,kad mano vardas yra Nikė arba kitaip Nikoleta.
Su mokslais sekasi blogai galima sakyti tragiškaj,niekas man nepadeda mokytis,o veliau rėkia ,kaip gaunu blogą pažimį.Man yra 16 metų,todėl tikiu mano mielas dienorašti,kad išklausysi mane ir padėsi man nusiraminti nuriomis dienomis tajgi pradėsiu pasakoti savo dieną.
Pirmadienis
Šiandien siaubingiausia diena mano gyvenime.
Atsikėliau 6 valandą ryto ,saulė šviečia nuotajką puiki.
Nueinu į mokyklą,su visajs linksmai pasisveikinu,o su manim niekas.
Iškarto supratau,kad kaškas netajp..
1Pamoką,Lietuvių/skaitiniai
Skajtau ,nes noriu gauti gera pažimi. Ir stajga ateina pavaduotoja ir išsiveda manę.
-Pavaduotoja,jūs sutrukdėte ,man skaityti per jūs negausiu gero pažimio,o su mokslais man ir tajp nesiseka.
-Nikoleta šiuo atveju pažymis tikrai nesvarbus,mūm svarbi tavo sveikata jaj ,tu toliau vartosi narkotikus,mes išmesime tave išmokyklos.
-Neee!-Sušunku ,praradusi žada-Kokie dar narkotikaj,aš jų net nevartojų?!
-Tajp negalima prisipažink ,arba skambinų tėvams ir metu tave iš mokyklos,juk tau pačiai bus geriau,mes padėsim tau ,ir tau nebereikės tų narkotikų ,ir nemesim iš mokyklos ,bet tevaj butinaj turės žinoti,
-DARYKIT KĄ NORIT,NĖRA MAN NĖRA KUO PRISIPAŽINTI AŠ NEVARTOJŲ JOKIŲ NARKOTIKŲ!
-Na kagi pati prisidirbai skambinu tėvams
Pavaduotoja paskambinu,girdžiu kajp ji kalbasi su mano mama . Ir stajga pavaduotoją padėjo ragelį.
-Nikoletą,nuejk į klasę pasiimk kuprinę ir keliauk namo. Iš mokyklos tu išmesta.-taria pavaduotoja šurkščiu balsu.
Įėjnu į klasę ir stajga Moniką šaukia.
-Narkomanę,fyrink iš mokyklos.
-Nu ir geraj .
Nustebau ,kad viska tajp gavosi juk aš nenaudoju jokių narkotikų.
-Bet iš kur Moniką viską žino ,gal ji tuos gandus ir pasklejdė,tajp taj bus ji-pašnibždomis tariu sau.
Grįžtu namo,mama rėkia,aš aiškinu ,kad čia tik Monikos sušiktas melas.
Niekas manim netiki NIEKAS! Ir viskas kajp ir visada per tą Moniką.! Nu ir gerai tikiu ,kad mama nors ir netiki manimi,bet suras kitą gera mokyklą.
Šiandien siaubingiausia diena mano gyvenime.
Atsikėliau 6 valandą ryto ,saulė šviečia nuotajką puiki.
Nueinu į mokyklą,su visajs linksmai pasisveikinu,o su manim niekas.
Iškarto supratau,kad kaškas netajp..
1Pamoką,Lietuvių/skaitiniai
Skajtau ,nes noriu gauti gera pažimi. Ir stajga ateina pavaduotoja ir išsiveda manę.
-Pavaduotoja,jūs sutrukdėte ,man skaityti per jūs negausiu gero pažimio,o su mokslais man ir tajp nesiseka.
-Nikoleta šiuo atveju pažymis tikrai nesvarbus,mūm svarbi tavo sveikata jaj ,tu toliau vartosi narkotikus,mes išmesime tave išmokyklos.
-Neee!-Sušunku ,praradusi žada-Kokie dar narkotikaj,aš jų net nevartojų?!
-Tajp negalima prisipažink ,arba skambinų tėvams ir metu tave iš mokyklos,juk tau pačiai bus geriau,mes padėsim tau ,ir tau nebereikės tų narkotikų ,ir nemesim iš mokyklos ,bet tevaj butinaj turės žinoti,
-DARYKIT KĄ NORIT,NĖRA MAN NĖRA KUO PRISIPAŽINTI AŠ NEVARTOJŲ JOKIŲ NARKOTIKŲ!
-Na kagi pati prisidirbai skambinu tėvams
Pavaduotoja paskambinu,girdžiu kajp ji kalbasi su mano mama . Ir stajga pavaduotoją padėjo ragelį.
-Nikoletą,nuejk į klasę pasiimk kuprinę ir keliauk namo. Iš mokyklos tu išmesta.-taria pavaduotoja šurkščiu balsu.
Įėjnu į klasę ir stajga Moniką šaukia.
-Narkomanę,fyrink iš mokyklos.
-Nu ir geraj .
Nustebau ,kad viska tajp gavosi juk aš nenaudoju jokių narkotikų.
-Bet iš kur Moniką viską žino ,gal ji tuos gandus ir pasklejdė,tajp taj bus ji-pašnibždomis tariu sau.
Grįžtu namo,mama rėkia,aš aiškinu ,kad čia tik Monikos sušiktas melas.
Niekas manim netiki NIEKAS! Ir viskas kajp ir visada per tą Moniką.! Nu ir gerai tikiu ,kad mama nors ir netiki manimi,bet suras kitą gera mokyklą.
Nutajtiek mano mielas dienorašti.Iki ;*
2009-03-31
Uh ir vėl labas,mano mielas dienoraštį
Neįsivaizduoji ,kaip smagu man tave rašyti,bet dabar vėl pasakosiu apies savo dienelę
Uh ir vėl labas,mano mielas dienoraštį
Neįsivaizduoji ,kaip smagu man tave rašyti,bet dabar vėl pasakosiu apies savo dienelę
Antradienis
Kadangi mane išmetė išmokyklos bereikalo,o manimi niekas netiki taj galių nejti šiandien į mokyklą ,nes mama dar nesurado kitos... Ji mane vis da įtaria ,kad aš naudoju,tuos kažkokius narkotikus,bet aš net dorai nežinau ,ką reiškia tas žodis Narkotikas.
Na ,bet man dar geriau galiu būti visa diena namuose.
Šiandiena skaičiau daug knygu...O beskaitydama išgirdau mama sakančia
-Nike,Nikoleta girdi?
-Tajp mama
-Aš radau tau mokyklą.
-Ką tikrai?nes man jau nusibodo,namuose ,kad dar tik ir viena diena.
-Tajp tikraj.
-Kokia ji ,kur ji?
-Pasakysiu rytoj.
Galvoju jaj rytoj taj rytoj.
Kadangi mane išmetė išmokyklos bereikalo,o manimi niekas netiki taj galių nejti šiandien į mokyklą ,nes mama dar nesurado kitos... Ji mane vis da įtaria ,kad aš naudoju,tuos kažkokius narkotikus,bet aš net dorai nežinau ,ką reiškia tas žodis Narkotikas.
Na ,bet man dar geriau galiu būti visa diena namuose.
Šiandiena skaičiau daug knygu...O beskaitydama išgirdau mama sakančia
-Nike,Nikoleta girdi?
-Tajp mama
-Aš radau tau mokyklą.
-Ką tikrai?nes man jau nusibodo,namuose ,kad dar tik ir viena diena.
-Tajp tikraj.
-Kokia ji ,kur ji?
-Pasakysiu rytoj.
Galvoju jaj rytoj taj rytoj.
Na dienorašti laukime kartu rytojaus,nes tiku,kad ta mokykla bus pati geriausia ir bus daug geresne už senaja.
2009-04-01
Labas dienorašti žinai ką?
-Mane mama išsiunčia į internetą!!!
Ne ne juokauju,juk Balandžio pirmoji. ;]
Nu Papasakosiu apie šią dienelę
Labas dienorašti žinai ką?
-Mane mama išsiunčia į internetą!!!
Ne ne juokauju,juk Balandžio pirmoji. ;]
Nu Papasakosiu apie šią dienelę
Trečiadienis
Aš ir vėl namuose,kadangi nelankau mokyklos,bet pagal viską nuo rytojaus turėčiau pradėti lankyti naujaja mokyklą ir žinau,kad ji labaj šauni,nes mama paliko intriga ir vakar nepasakė į kokią keliausiu.
Pavalgiau pusryčius ir prisėdau prie kompiuterio
Nuėjau į pažinčių portala ir žiūriu ,kad online yra Moniką,ne tikraj jos negalėsiu matyti savo drauguose ir ajšku užblokavau ją ir pašalinau iš draugų,veliau nuejnų į forumą,o ten?
Visa klasė[buvusioji]Parejške komentarus.
Vienas iš jų.
-Žinau ,kad taj tik,Monikos kerštas iržinau,kad tu nekalta,tajgi lauksiu sugrįžtant pas mus.
Labaj apsidžiaugiau ,nes galvojau,kad klasėje neturiu nej vieno draugo,o dabar pasirodo,visi už mane ;**
Aš ir vėl namuose,kadangi nelankau mokyklos,bet pagal viską nuo rytojaus turėčiau pradėti lankyti naujaja mokyklą ir žinau,kad ji labaj šauni,nes mama paliko intriga ir vakar nepasakė į kokią keliausiu.
Pavalgiau pusryčius ir prisėdau prie kompiuterio
Nuėjau į pažinčių portala ir žiūriu ,kad online yra Moniką,ne tikraj jos negalėsiu matyti savo drauguose ir ajšku užblokavau ją ir pašalinau iš draugų,veliau nuejnų į forumą,o ten?
Visa klasė[buvusioji]Parejške komentarus.
Vienas iš jų.
-Žinau ,kad taj tik,Monikos kerštas iržinau,kad tu nekalta,tajgi lauksiu sugrįžtant pas mus.
Labaj apsidžiaugiau ,nes galvojau,kad klasėje neturiu nej vieno draugo,o dabar pasirodo,visi už mane ;**
Truputi palauk dienorašti tuoj bajgsiu rašyti mama pakvietė kaško.
Grįžau..... Su labaj bloga žinia..
Grįžau..... Su labaj bloga žinia..
Papasakosiu kas buvo.
Nulepu lajptajs į apačia ir mama sako.
-Tu nori sužinoti savo mokyklą?
-Taj ajšku ,kad noriu.!
-Tavo mokyklą už mūsu namo ,tu ją puikiai žinai.
-Ką šitą??!!
Ir užlipau atgal į antrą aukštą .
Žinaj ,ką dienorašti,ta mokyklą pati bjauriausia aš išeinu į interneta...
Sakė mama lankys ir t.t netikiu aš ja netikiu. Ir eilini kartą mano gyvenimas sumautas.!!
Nulepu lajptajs į apačia ir mama sako.
-Tu nori sužinoti savo mokyklą?
-Taj ajšku ,kad noriu.!
-Tavo mokyklą už mūsu namo ,tu ją puikiai žinai.
-Ką šitą??!!
Ir užlipau atgal į antrą aukštą .
Žinaj ,ką dienorašti,ta mokyklą pati bjauriausia aš išeinu į interneta...
Sakė mama lankys ir t.t netikiu aš ja netikiu. Ir eilini kartą mano gyvenimas sumautas.!!
Dienorašti,ačiū nors tu išklausei.
2009-04-02
Laba diena ponas dienorašti.
Šiandien deduosi daiktus.
Laba diena ponas dienorašti.
Šiandien deduosi daiktus.
Ketvirtadienis
Jau deduosi daiktus su didelę neviltimi šrdy ir ašaromis.
Girdžiu
-Nikę ,Nikoletą!-Kviečia mama-ateik papusryčiauti.
Nusileidžiu laiptais žemyn net nepasisveikinu su mama ir einu valgyti.
Pusryčiai buvo tylus niekas nekalbėjo. Mama pradėjo pokalbį,
-Nikoletą,žinau ,kad tu esi supykusi ant manęs ,bet neturiu jokių įrodymu ar tu vartoji ar ne. Todėl geriausia tau pabūti internate.
-Tu neturi jokių įrodymu .Todėl tikėjausi ,kad tu mane užrašysi į pačia puikiausia mokyklą,bet ne, tu mane nuvylei.
Nepabaigaigiau valgyti ir užbėgau laiptais į savo kambarį.
Pasiemiau knyga ir pradėjau skaityti,kad išvaikyčiau iš savo galvos visas blogas mintis.Truputi paskaičiusi ėjau toliau dėtis daiktų.
Girdžiu mama verkia ,turbūt dėl manęs.
-Na tegul ir verkia pati kalta.-Pagalvojau ir toliau deduosi daiktus.
Išgirdau,kad mama skambina kažkam.
-Tikriausiai savosiom draugėm papliotkinti ,kad turi labai “gera” dukrą-Garsiai pagalvoją.
Ir vėl namuose tylu nei menkiausio krebždėsio.
Pagaliau nors menkiausias garsas.
-Kąąąą?? Mama dedasi daiktus? Taip ji mane lankys? JI kažkur išvažiuoja. Tikriausiai atsikratys manim paliks internatę ,o pati išvyks į užsienį užsidirbti.Dar mama skaitosi..
Jau deduosi daiktus su didelę neviltimi šrdy ir ašaromis.
Girdžiu
-Nikę ,Nikoletą!-Kviečia mama-ateik papusryčiauti.
Nusileidžiu laiptais žemyn net nepasisveikinu su mama ir einu valgyti.
Pusryčiai buvo tylus niekas nekalbėjo. Mama pradėjo pokalbį,
-Nikoletą,žinau ,kad tu esi supykusi ant manęs ,bet neturiu jokių įrodymu ar tu vartoji ar ne. Todėl geriausia tau pabūti internate.
-Tu neturi jokių įrodymu .Todėl tikėjausi ,kad tu mane užrašysi į pačia puikiausia mokyklą,bet ne, tu mane nuvylei.
Nepabaigaigiau valgyti ir užbėgau laiptais į savo kambarį.
Pasiemiau knyga ir pradėjau skaityti,kad išvaikyčiau iš savo galvos visas blogas mintis.Truputi paskaičiusi ėjau toliau dėtis daiktų.
Girdžiu mama verkia ,turbūt dėl manęs.
-Na tegul ir verkia pati kalta.-Pagalvojau ir toliau deduosi daiktus.
Išgirdau,kad mama skambina kažkam.
-Tikriausiai savosiom draugėm papliotkinti ,kad turi labai “gera” dukrą-Garsiai pagalvoją.
Ir vėl namuose tylu nei menkiausio krebždėsio.
Pagaliau nors menkiausias garsas.
-Kąąąą?? Mama dedasi daiktus? Taip ji mane lankys? JI kažkur išvažiuoja. Tikriausiai atsikratys manim paliks internatę ,o pati išvyks į užsienį užsidirbti.Dar mama skaitosi..
Na tai tiek.
Telieka laukti rytojaus anksyvos kelionės…
Kelionės į internatą.//////
Ryt paklausiu mamos,kodėl jinai nori palikti mane vieną,nejaugi aš jai taip nepatinku?
Telieka laukti rytojaus anksyvos kelionės…
Kelionės į internatą.//////
Ryt paklausiu mamos,kodėl jinai nori palikti mane vieną,nejaugi aš jai taip nepatinku?
2009-04-03
Labas.!
Labas.!
Penktadienis.
Atsibundu ir saulė šviečia tiesiai į akis. Norėjau šaukti mama ,kad užtrauktu
Užuolaidas,nes pati labai tingėjau. Bet nebekviečiau,nes atsiminiau,kad mama manęs juk nemyli.
Išlipusi iš lovos,pamačiau,kad mano gražiausioji palaidinė neįdėta.
Įsidėjau palaidinę ir nuėjau į vonią. Eidama pro staliuką,pamačiau du laiškus,vienas nuo Monikos kitas nuo mamos.
Pirmą atidarau laišką nuo Monikos.
Atsibundu ir saulė šviečia tiesiai į akis. Norėjau šaukti mama ,kad užtrauktu
Užuolaidas,nes pati labai tingėjau. Bet nebekviečiau,nes atsiminiau,kad mama manęs juk nemyli.
Išlipusi iš lovos,pamačiau,kad mano gražiausioji palaidinė neįdėta.
Įsidėjau palaidinę ir nuėjau į vonią. Eidama pro staliuką,pamačiau du laiškus,vienas nuo Monikos kitas nuo mamos.
Pirmą atidarau laišką nuo Monikos.
Šykarta Nikoleta tu laimėjai,bet kitą karto to nebus. Tavo mama,išsiaiškino,kad tu nevartoji jokių narkotikų,todėl tave užrašė ne į internatą kaip tu galvojai.
Džiaukis. Tavo gyvenimas kitoks nei mano. Tu nors turi mamą.O aš vieną. Vakar mano mama pakliuvo į Avariją.
Džiaukis. Tavo gyvenimas kitoks nei mano. Tu nors turi mamą.O aš vieną. Vakar mano mama pakliuvo į Avariją.
Man iškarto pradėjo redėti gailesčio ašaros,bet nieko nelaukusi atidaro ir kitą laišką.
Sveika mano dukrele. Dabar įsitikinau ,kad tu nevartoji ten kažkokių nesamaniu. Todėl tave įkėliau į seną mokyklą.Gal tau ten nepatinką,bet nenoriu,kad tu būtum toli nuo manęs.
Dabar tau tikriausiai kilo klausimas kur aš?
Aš esu dabar pas Moniką vaikų namuose. Žinau dbr tu savęs klausi ką aš ten darau,aš ten esu ,nes Monikos tėvai pakliuvo į avariją.Ten Monikai aš atvežiau keleta tavo drabužiu.
Greitai grįšiu,pavalgyk.
Dabar tau tikriausiai kilo klausimas kur aš?
Aš esu dabar pas Moniką vaikų namuose. Žinau dbr tu savęs klausi ką aš ten darau,aš ten esu ,nes Monikos tėvai pakliuvo į avariją.Ten Monikai aš atvežiau keleta tavo drabužiu.
Greitai grįšiu,pavalgyk.
Ašaros man dar vis rėdejo.
Aš pasiemiau baltą lapą ir parkeli , pradėjau rašyti Monikai laišką
Monika,
Iš karto mane pertrauke mamos balsas
-Nike ,tu namuose? Ar pavalgei?
-Taip mama aš čia.
-Perskaitei laišką?
-Taip,gavau laišką nevien nuo tavęs ,bet ir nuo Monikos.
-M.
-Kaip Moniką? Tiko drabužiai? Verkia? Jai viskas gerai? Ji nebuvo pakliuvusi į ta avariją?..
Nepabaigus Nikoletai klausinėti iškarto įsiterpė mama
-Nike nusiramink,viskas gerai Monikai.
Atsidūsau,
-Mam,o aš galiu parašyti laišką Monikai?
-Žinoma,dukrele.
Tesiau laišką.
-Nike ,tu namuose? Ar pavalgei?
-Taip mama aš čia.
-Perskaitei laišką?
-Taip,gavau laišką nevien nuo tavęs ,bet ir nuo Monikos.
-M.
-Kaip Moniką? Tiko drabužiai? Verkia? Jai viskas gerai? Ji nebuvo pakliuvusi į ta avariją?..
Nepabaigus Nikoletai klausinėti iškarto įsiterpė mama
-Nike nusiramink,viskas gerai Monikai.
Atsidūsau,
-Mam,o aš galiu parašyti laišką Monikai?
-Žinoma,dukrele.
Tesiau laišką.
Moniką,
Žinau,kad tau labai sunku,bet nesijaundink.
Kad ir buvome priešės man vistiek gailą tavęs ir sugalvosiu,kaip tave ištraukti iš vaikų namų.
Nikė.
Žinau,kad tau labai sunku,bet nesijaundink.
Kad ir buvome priešės man vistiek gailą tavęs ir sugalvosiu,kaip tave ištraukti iš vaikų namų.
Nikė.
Sulanksčiau laišką įdėjau į voką ir nunešiau į paštą.
Nuėjau į savo kambarį įsijungiau kompiuterį,prie kompiuterio prasedėjau visą dieną,net nepajutau kaip atėjo vakarienė.
Abi su mama jau beveik baigėme valgyti ir sakau mamai.
-Ar Moniką gali būti mano sesė?
-Kaip suprasti?-Sutrikusi paklausė mama.
-Ar tu gali ją įsivaikinti-Aiškiai ir garsiai tariu aš.
Tilu,mama nieko neatsako galvoją.
Vėl aš.
-Tai ar galime? Kiek ji prakentėjo..
-Nežinau,dukrele,nežinau.
-Ko tu nežinai?
-Nežinau ar verta,matai kaip tave ji pakišo,ant narkotikų?
-Ir vėl tu su tais Narkotikais potikais. Juk senai viskas baigta-burbteliu.
Mama atsiminė ,kad greitai Nikės gimtadienis ir ,kad pakeistu temą klausia.
-Nike,juk greitai tavo gimtadienis kokios dovanos norėtumei?
Aš susimąstau iškarto pastebėjau ,kad mama tik norėjo pakeisti temą.Bet aš geriau pagalvojau ir tariau
-Žinau ko norėčiau.
-Ko?
-Norėčiau,kad Moniką taptu mano sesė.!
-Tu tirkai to nori?Aš irgi norėčiau ją įsivaikinti,bet ar tu tikrai to nori?
-Taip ,noriu.
-Gerai rytoj visa šitą sutvarkysime,o dabar eik miegoti.
Nuėjau atsigulau ir labai laukdama rytojaus užmigau.
Ryta mes su mama nuvažiavome į vaikų namus,mama įsivaikino Moniką ir ji jau mano sesė,nuo to laiko mūsų santikai patys geriausi,dabar mes su Moniką ir geriausios draugės ir geriausios sėsės.Mama Moniką myli taip pat smarkiai kaip ir mane
Mes su Moniką lankome ta pačia mokyklą kur ir lankeme anksčiau. Dabar visi jau žino,kad mes sesės. Ir jos draugai yra ir mano draugai,o mano draugai yra jos draugai.
Štai ir viskas mano mielas dienorašti.
Gerai,kad į tave tilpo aprašyti šią dieną,nes tu jau baigiesi,reikės imtis kito.
Ir ačiū ,kad mane išklausei.
Viso.
Tavo Nikoleta.
Gerai,kad į tave tilpo aprašyti šią dieną,nes tu jau baigiesi,reikės imtis kito.
Ir ačiū ,kad mane išklausei.
Viso.
Tavo Nikoleta.
Atsiprašau už klaidas ir už patį kūrini tiesiog įkėliau,nes norių jį pabaigti,tą kųrini jau kūriua labai seniai,o dabar tesiu.