|
Post by gabryką.*~ on May 27, 2009 1:37:12 GMT -5
www.pazintys.biz/duoti-ar-imti.html Mano: Esi individualistas ir manai, kad kiekvienas turi rūpintas savo reikalais. Tau imponuoja asmenys, turintys valdžią. Netiki, kad būdamas geras visiems ko nors pasieksi. Todėl stengiesi pirmiausia pasirūpinti savais interesais. Kiti taip pat tebūna savo likimo kalviai. Padėsi apinkiniams tik tuo atveju, jei tai nepakenks tavo interesams.
|
|
|
Post by mikayla on May 27, 2009 2:22:15 GMT -5
Cia mano.:. Esi linkęs bendradarbiauti su kitais žmonėmis ir manai, kad turime vieni kitiems padėti. Tu jautrus neteisingumui. Retai abejingas praeini pro išmaldos prašantį žmogų. Esi įsitikinęs, kad žmogus iš esmės yra gera būtybė, todėl mums reikia savitarpio pagalbos bei pasitikėjimo. Tau kelia pasigėrėjimą labdaringa veikla užsiimantys asmenys. Tie, kurie galvoja tik apie save, tau atrodo sugadinti žmonės.
|
|
|
Post by gabryką.*~ on May 27, 2009 4:12:27 GMT -5
Apie mane tai nelabai tiesa raše,apie tave?
|
|
Drama.
Pradedantysis
|
Post by Drama. on May 29, 2009 5:07:30 GMT -5
Vieną kartą gali būti nusiteikęs visuomeniškai, kitą kartą atvirkščiai - nelygu situacijai. Tu turi gebėjimą kisti kaip chameleonas ir prisitaikyti prie susiklosčiusių aplinkybių.
|
|
|
Post by Dotė on Jun 8, 2009 10:47:55 GMT -5
Esi individualistas ir manai, kad kiekvienas turi rūpintas savo reikalais. Tau imponuoja asmenys, turintys valdžią. Netiki, kad būdamas geras visiems ko nors pasieksi. Todėl stengiesi pirmiausia pasirūpinti savais interesais. Kiti taip pat tebūna savo likimo kalviai. Padėsi apinkiniams tik tuo atveju, jei tai nepakenks tavo interesams. Man taipat kaip gabrykai.=DD~~
|
|
|
Post by gabryką.*~ on Jun 8, 2009 12:56:53 GMT -5
Panašios mes ;*
|
|
|
Post by Dotė on Jun 8, 2009 14:13:42 GMT -5
Tai ne kartą įrodėm.=DD~
|
|
|
Post by Irmina.* on Jun 9, 2009 3:23:45 GMT -5
Vienà kartà gali bûti nusiteikæs visuomeniðkai, kità kartà atvirkðèiai - nelygu situacijai. Tu turi gebëjimà kisti kaip chameleonas ir prisitaikyti prie susiklosèiusiø aplinkybiø.
|
|
Karley
Pradedantysis
Too Cool For You.
Look! Look At me!
|
Post by Karley on Jun 15, 2009 13:02:30 GMT -5
Esi individualistas ir manai, kad kiekvienas turi rûpintas savo reikalais. Tau imponuoja asmenys, turintys valdþià. Netiki, kad bûdamas geras visiems ko nors pasieksi. Todël stengiesi pirmiausia pasirûpinti savais interesais. Kiti taip pat tebûna savo likimo kalviai. Padësi apinkiniams tik tuo atveju, jei tai nepakenks tavo interesams.
|
|