sunnygirl
Pradedantysis
you're only mine..*
The Twilight Saga <33
|
Post by sunnygirl on Jun 16, 2009 4:07:10 GMT -5
Trumpai apie mane: Vardas: Kamilė. Pavardė: Kaip ir tėčio Amžius: 12m. (sena esu) Gimimo data: 1997.04.06 Klasė: rudenį eisiu į šeštą Mokykla: A. Vivulskio Pag. m-kla Miestas: Vilnius Zodiakas: Avinas, o pagal kinų horoskopą - jautis. Broliai, seserys: dešimtmetis brolis Danielius Mėgstamiausi: užsiėmimas: šokiai, dailė, muzika, sportas (ypač futbolas) pamoka: muzika, dailė, technologijos. Iš normalių pakęst galiu vien anglų. filmas: daug, bet patys pačiausi tai The Twilight Saga ir High School Musical (visos dalys) TV laida: nežiurių tų kakių ;D anime geriau knyga: Haris Poteris, Saulėlydis, Anė iš Žaliųjų Mansardų ir daug daug kitų Sporto šaka: futbolas, šokiai, krepšinis, dviratis, plaukimas... grupė: em...nžn dainininkas: daug... A. Tisdale, V. Hudgens, M. Cyrus, D. Lovato, S. Gomez ir kt. aktorius: visi aukščiau išvardyti (nes jie ir aktoriai) taip pat: K. Stewart, R. Pattison, D. Radcliffe, E. Watson ir kt. gyvūnas: žirgas, delfinas valgis: Italų virtuvė gėrimas: balinta kava, apelsinų sultys ir gaivieji gėrimai kalbų mokėjimas: lietuvių, rusų, lenkų, anglų, šiek tiek ispanų ir labai mažai...japonų. (galiu žodžiu suskaičiuot iki 10 japoniškai) ;D Didžiausia svajonė: niekam to nesakau...net sau. Taigi, nieks to nežino, net...aš! ;D Gyvenimo motto (tokių turių kelis): Gyvenu dabartimi, o ne praeitimi ir ateitimi. Niekada nesakyk niekada.
Jei kas, klauskit.
|
|
|
Post by gabryką.*~ on Jun 16, 2009 4:34:49 GMT -5
Na malonu susipažinti ;}
|
|
|
Post by Irmina.* on Jun 23, 2009 3:54:36 GMT -5
Man taip pat malonu susipaþinti
|