sunnygirl
Pradedantysis
you're only mine..*
The Twilight Saga <33
|
Post by sunnygirl on Jun 16, 2009 7:07:01 GMT -5
Kaip nuobodu! Negaliu, nusišausiu iš nuobudulio! Mirt galima! pavasarį taip laukiau atostogų o dabar, patikėt negaliu, velniškai noriu į mokyklą. Ten bent jau nenuobodžiavau. Dabar ir matiekos, ir lietuvių pabaisos atrodo visai nieko. Aš velniškai pasiilgau draugių! O ypač Akvilės! O ji dar iki penktadienio mokosi! Nemačiau jos visą mėnesį, nes jai (man irgi) reikėjo pažymius taisytis. Man tik matieką taisyt reikėjo, o jai matieką, anglų ir rusų (o ne vokiečių!)Evelinos ir Irenos irgi ilgiuos, bet mačiau jas ištisus metus kone kiekvieną dieną. Su Irena susirašinėju. Šeštadienį buvom nuvariusios į vichy parką, tai jos neilgiuos. O Eve... nei susitikt, nei susirašyt. Ji dabar Kroatijoj, ilsisi, o aš mieste nuobodžiauju! Va, ką tik tėtis ledų parvežė, bet dabar net ledų nenoriu. O dar lyja! Penktadienį buvau nuvažiavus pas močiutę, už miesto. Vakar buvo bent jau oras geresnis, nes saulė švietė pas mus, Vilniuj. Tai priešpiet buvau prie upelio, kur vienoj vietoj krioklys yra. O jau vakarėjant, apie 17 išėjau 'trumpam pasivaikščiojimui po miškelį'. Tik jis buvo pernelyg trumpas, tai grįžau namo apie devintą ;D. Šiandien ryte vėl išvažiavau į miestą ir tūnau čia.
|
|
|
Post by gabryką.*~ on Jun 16, 2009 7:51:28 GMT -5
Suprantu tave,man taip pat labai nuobodu.Man tai dar normaliai ,nes aš esu kaimietė ir man dar ūkio darbų pilną būną,o tau mieste kitaip. Pas mus šnd nelyją. ;} Bet aš irgi baisiai nuobodžiauju. Bet vietoj to,kad sedėčiau prie pc sugalvojau siuvinėti(siuvinėju grybą ; D) Tai vat. Tu irgi gali ką nors sugalvoti veikti ,bet aišku tu turi tai mokėti ir tau tai turi būti įdomu.;]
|
|
sunnygirl
Pradedantysis
you're only mine..*
The Twilight Saga <33
|
Post by sunnygirl on Jun 16, 2009 7:57:14 GMT -5
siuvinėt moku ir pirmas dienas siuvinėjau, bet dabar užkniso. Turėjau kelias knygas, kurių skaityt nebuvo laiko (apie 5) tai jas per dvi dienas perskaičiau. Tarp jų trys knygos po 800psl. Dailė irgi užkniso. Kai buvau nuvažiavas pas močiutę, tai bent gyvent norėjau xD. o dar brolis! ;F
|
|
|
Post by gabryką.*~ on Jun 16, 2009 8:00:39 GMT -5
Tada nerk ; D Net nežinau,ką pasiūliti,nes kai nėra ką veikti taj aš rėkiu nėra ką veikt. ; D Apžiūrinėk gal spintos,stalčiai nesutvarkyti. ;}
|
|
sunnygirl
Pradedantysis
you're only mine..*
The Twilight Saga <33
|
Post by sunnygirl on Jun 16, 2009 8:03:20 GMT -5
; D. Kai lyja, dažnai einu apsipirkt su draugėm, nes gyvenu netoli Akropolio, tik kad, kaip jau minėjau, viena Kroatijoj, kita mokosi, dar kita gyvena gan toli, o kitų, tikrai gerų lyg ir neturiu.
|
|
|
Post by gabryką.*~ on Jun 16, 2009 8:07:51 GMT -5
Teks man atvažiuoti į Vilnių ; DD O aš per lietų taj dažniausiai prie pc ; D
|
|
sunnygirl
Pradedantysis
you're only mine..*
The Twilight Saga <33
|
Post by sunnygirl on Jun 16, 2009 8:10:29 GMT -5
aha, na gerai, baigiam flood'ą. Pati turiu panašų forumą, tik 'atnaujinus jį', labai mažai narių o ir tie nesilanko ;/. Tai žinau, kaip tai bjauru, kai visi flūdina ne vietoj ; D
|
|