|
Post by gabryką.*~ on Jun 2, 2009 12:37:26 GMT -5
Ekskursija ; D Ryta atsikėliau 6.30 kaip anksti ; DD Nu nuėjom su Moniką į mokyklą (mūm atostogos,bet į ekskursiją važiavom.) Auklėtoja atidavė pažimių knygeles ir vėl 10 išėjo. Ir metinis 10 ; DD Nuvažiavom kažkur pavalgėm ir važiavom į kelmę į kažkokį indėnų muzieju,.ten kažką paklausėm ,ir ėjom iš lankų šaudytį. Ten pašaudėm aš aiškų pati taikliausia(joke ;D)Veliau valgėm kažkokius sausainius arbatą gėrėm, autobuse išėjo kalba apie sapnus tai kažkaip papasakojau apie savo ištvirkusius sapnus. Mane Greta užkniso sedėjom kažkokioj indėnu palapinėj ir buvo visi susigrūdę aš sedėjau prie Tautvydo ir Moniką mane dar labiau prie Tautvydo prispaudė ; D ir Greta pardėjo pliotkint. -Žėk kokia graži pora -Žėk kokia meilė -Žėk kaip Tautvydas glaudžiasi prie jos . -Žėk jau tuoj bučinuką duos. Susinervavau,bet nieko nesakiau,galvoju tegul galvą apsišik su savo tom nesamonėm.. Veliau ten dar pavaikščiojom apžiūrėjomo viską ir važiavom prie šatrijos kalno. Ten valgėm vaikčiojom ir t.t Veliau įlipom į autobusą ten lbj norėjom kaiko ,bet neskleisiu. Veliau nuvežė į parduotuvę ten apsiprekinom. O namo grįžom linksmutės ;D Nu tai tiek nesvarbu ,kad puse nepapasakojau,bet galiu pasakyt,kad linksmiausios dalys tai autobuse buvo ; D
|
|
|
Post by mikayla on Jun 14, 2009 9:52:25 GMT -5
Smagu buvo kiba. ;DD
|
|
|
Post by gabryką.*~ on Jun 14, 2009 10:38:19 GMT -5
Smagu ; D
|
|
|
Post by mikayla on Jun 14, 2009 15:41:08 GMT -5
O ten nakvojiot?
|
|
|
Post by gabryką.*~ on Jun 15, 2009 3:36:10 GMT -5
Neee. ; D Ten toj indënu palapinëjpasakojo apie indënus pasakojo,o veliau ant kalno vaþiavom,o veliau nao ; D Iðvaþiavom apie 9 val. Gráþom apie 4 ;}
|
|
|
Post by mikayla on Jun 15, 2009 11:04:24 GMT -5
hmmm.... ;}
|
|
|
Post by gabryką.*~ on Jun 15, 2009 12:25:54 GMT -5
Bet norėčiau,kur nors važiuoti su klase ir dar su nakvynę.
|
|
|
Post by mikayla on Jun 15, 2009 12:27:05 GMT -5
Að buvau su nakvyne man labai patiko...
|
|
|
Post by gabryką.*~ on Jun 15, 2009 12:36:43 GMT -5
Mes dar ne..
|
|