|
Post by gabryką.*~ on Jun 5, 2009 10:40:08 GMT -5
Kad ir kaip žiauriai mes čia atrodo,bet svarbu ,kad čia mes ;* Dėkavojų tavo šeimai ,kad ji nusprendė atsikraustyti į Meškuičius,kitaip nebūtumėm,mes draugės. Tik su tavim linksmaiusios dienos. Prisiminus senų laikų vasaras kaip mes su barbėm abi žaisdavome ,net norisi verkti. Kaip mes juokėmės dabar mes darom tapati ,kad ir be barbių. Išgalvojam visokiausiu nesamonių ir t.t Rugsėjo 1. Bus jau 5-keri metai kaip mes pažystamos. Todėl,kad ir susipyktumėm,aš niekados tavęs neužmiršiu,nes tu man TIKRA DRAUGĖ ;*
|
|
|
Post by Dotė on Jun 5, 2009 10:56:08 GMT -5
Va čia tai pavarėj..be žado sėdžiu.. Prieš tuos beveik 5-erius metus,labai liūdėjau,nenorėjau visko palikt ir išvažiuot į kaškokį durną kaimą kur nebebus mano senų,šaunių draugų.Pripažinsiu buvo šiek tiek smalsu.Šiek tiek buvau jau apsipratusi mokykloje,nes dar prieš atsikraustymą jau ėjau į Meškuičių Vidurinę Mokyklą.Ten turėjau tik du draugus:Darių-pusbrolį,ir Tautvydą-su kurio pas močiutę žaizdavom.Bet kai pradėjau su Tavim draugaut pasidarė daug smagiau.Kartais susipykstam,bet netrukus vėl susitaikom.Dabar Tu man tapai neišskiriama,nepakeičiama drauge.Labai dėkoju ir Tau Karolūk,už tas neužmirštamas dienas,kai isivaiduodavom kad esam princesės. ; ***
|
|
|
Post by gabryką.*~ on Jun 5, 2009 11:03:29 GMT -5
Taip,princesės,barbės, galų gale ,kad ir Karolukas su Arbūzų,spyris į subinkaulį xD, praitos Joninės ir visą kitą nepamirštamą. Tegyvuojam mes ;** ;D
|
|
|
Post by Dotė on Jun 5, 2009 13:46:23 GMT -5
Ot dar ryt už mano varkšą subinkaulį gausi į nosytę.. =DD~
|
|
|
Post by gabryką.*~ on Jun 7, 2009 3:47:33 GMT -5
Negavau ; DD
|
|