|
Post by gabryką.*~ on Jun 30, 2009 8:34:22 GMT -5
Taigi sveiki,pakeičiau temą,nes Gabrielė pasikeitė. Kaip kažkokiam mieste buvau rašiusi keičiu vaidmenis kaip holivudo žvaigždė.Taigi Esu Gabrielė man 11 metų labai greitai netgi rugpjūčio 1 dieną man bus 12 metų. Esu nedrąsi ,bet stengiuosi to neparodyti,visiems sakau aš drąsi ir t.t Dabar gailiuosi,kad taip visiems sakau. Esu kartais tikra romantikė,bet atsiminkite tik kartais.Dabar esu labai susinervinusi ir labai labai noriu išrėkti visam pasauliui tik du smulkius ir mielus žodelius(Monika žino,bet tikiuosi jin niekam to nesakys ;}) Pastaruoju metu likau didelė miegalė,miegu ir miegu. Iš išvaizdos esu brunetė,žaliomis akimis,didžioji motušė ir 160 ūgio manau kaip 11-metė esu labai aukšta. Užaugusi noriu būtį kirpėją arba interjero dizainerė. Visiškai nebemėgstu fotografuoti gamtos,kam ją fotografuoti? Geriau pats gamtoje nusifotografuok. Taip,pat esu labai jautrus žmogus,kuris gali apsiverkti nuo paprasto įžeidimo. Dar esu balta kaip naminis sūris,bet man tai patinką,nes visada sulaukiu klausymų kodėl taip. Nesenai išdaviau savo geriausiai draugei vieną savo paslaptį,gal jau ir daugiau,bet tos niekam nebuvau sakiusi tiksliai tik vienai jai netyčia pasakiau. Na ką esu Liūtas kuris mėgsta vadovauti ir būtu aukštai iškėlusi galvą. étoile aime. Štai tokia ta gabryką.*~
|
|