Post by Stereo Love;* on Jul 19, 2009 5:59:12 GMT -5
Keit Lin, Kamiltė ir Sabina, buvo geriausios draugės. Neišskiriamos. Deja tai baigėsi. Kamiltė ir Sabina nenorėjo, bendrauti su Keit Lin. Jos nusprendė, kad yra abi geresnės draugės, nei visos trys.
Sedėjo Kamiltė su Sabina pas vieną iš jų namuose. Ir mąstė kaip pasakyti Keit, kad jos nebenori su ja bendrauti..
- Sumąsčiau. - ištarė Kamiltė.
- Kaip?
- Žinai, parašysiu jai į email'ą tokį laiškelį:
Sveikutė Keit;* Žinai ką?;/ Man pradėjo nebepatikti Sabina. Ji nuolat kalba nesamones, nuolat svaigsta dėl savo bernų ir koki ji yra graži.. Man įgryso tas.. Ir nežinau ką daryti.. Gal tiesiog galėtum padaryti paslaugą? Persiųsk šį laiškelį Sabinai. Aš tikrai nebenoriu bendrauti su ja.. Nežinau kaip tu.... - Ką manai? - nusijuokė Kamiltė.
- Jo visai nieko. O kas tada?
- O tada tu pradėsi stumti ant manęs ir panašiai. Vėliau padarysim, taip, kad aš jai to laiško nesiunčiau, o ji papraščiausiai meluoja. Ir mes būsime geriausios draugės, o ji bus atstumta. - mirktelėjo akį Kami ir juokėsi.
- Na ok. Tai siųsk laišką. - su ironiška šypsena pasakė, Sabina.
Taip ir padarė merginos. Išsiuntė laišką. Staiga suskamba Kami telefonas.
- Šššš.... Keit Lin skambina... - pasakė ji ..
- Alio.
- Sveikutė, Kami. Kas ten su ta Sabina vyksta?
- Na ji tiesiog man pradėjo nebepatikti.. Žinai tą Sabi, kaip ji mėgsta keltis. - vos sutvardydama juoką kalbėjo Kami.
- Na nepamenu, kada ji būtų kėlusis.. Kas tau taip juokinga? - kilo įtarimas Keit.
- Nieko. Žiūriu komediją. - ir pradėjo juoktis.
- Juk sakei, kad turi daug darbo namie.. Aš žinau tu ne namie. Tu su Sabina esi ir stengiaties, kad aš užkibčiau ant jūsų kabliuko. Ačiū draugės. Jūs nepakartojamos. - pasakiusi šiuos žodžius Keit Lin padėjo ragelį.
- Iš kur ji sužinojo?? - apakusi paklausė Kami ..
- Iš kur aš žinau? Ko žiūri į mane? - atsakė Sabina.
______
Bus tęsinys.
Sedėjo Kamiltė su Sabina pas vieną iš jų namuose. Ir mąstė kaip pasakyti Keit, kad jos nebenori su ja bendrauti..
- Sumąsčiau. - ištarė Kamiltė.
- Kaip?
- Žinai, parašysiu jai į email'ą tokį laiškelį:
Sveikutė Keit;* Žinai ką?;/ Man pradėjo nebepatikti Sabina. Ji nuolat kalba nesamones, nuolat svaigsta dėl savo bernų ir koki ji yra graži.. Man įgryso tas.. Ir nežinau ką daryti.. Gal tiesiog galėtum padaryti paslaugą? Persiųsk šį laiškelį Sabinai. Aš tikrai nebenoriu bendrauti su ja.. Nežinau kaip tu.... - Ką manai? - nusijuokė Kamiltė.
- Jo visai nieko. O kas tada?
- O tada tu pradėsi stumti ant manęs ir panašiai. Vėliau padarysim, taip, kad aš jai to laiško nesiunčiau, o ji papraščiausiai meluoja. Ir mes būsime geriausios draugės, o ji bus atstumta. - mirktelėjo akį Kami ir juokėsi.
- Na ok. Tai siųsk laišką. - su ironiška šypsena pasakė, Sabina.
Taip ir padarė merginos. Išsiuntė laišką. Staiga suskamba Kami telefonas.
- Šššš.... Keit Lin skambina... - pasakė ji ..
- Alio.
- Sveikutė, Kami. Kas ten su ta Sabina vyksta?
- Na ji tiesiog man pradėjo nebepatikti.. Žinai tą Sabi, kaip ji mėgsta keltis. - vos sutvardydama juoką kalbėjo Kami.
- Na nepamenu, kada ji būtų kėlusis.. Kas tau taip juokinga? - kilo įtarimas Keit.
- Nieko. Žiūriu komediją. - ir pradėjo juoktis.
- Juk sakei, kad turi daug darbo namie.. Aš žinau tu ne namie. Tu su Sabina esi ir stengiaties, kad aš užkibčiau ant jūsų kabliuko. Ačiū draugės. Jūs nepakartojamos. - pasakiusi šiuos žodžius Keit Lin padėjo ragelį.
- Iš kur ji sužinojo?? - apakusi paklausė Kami ..
- Iš kur aš žinau? Ko žiūri į mane? - atsakė Sabina.
______
Bus tęsinys.