Post by talsasuslatant on Feb 18, 2022 12:45:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ SNOW BROS. classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SNOW BROS. classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomejeno vse kramp ▞▞▞
▞▞▞ SNOW BROS. classic 2022 version ▞▞▞
Igra per *** ha be ip
Najboljša razpoložljiva kopija. Če igrate na mobilnem telefonu, je to težko za roke, a koga briga? Igra je ohranila hiter tempo delovanja in je tako zasvojenost. Na voljo je izbira celozaslonskega predvajanja, ki pomaga kopici. Moja edina majhna zamera je pozicioniranje gumbov za skok in streljanje, ki so (vedno) preblizu roba zaslona. Celoten zaslon malo pomaga.
Ampak dobro za vaš klic in besedilo na prvotno telefonsko številko
no
Najprej sem bil zelo navdušen nad to igro ... Potem pa sem začel brati ocene. Mislil sem, da bom poskusil sam. Na žalost je večina ocen pravilnih. To vsekakor potrebuje vadnico za začetek. In ja, kontrole nujno potrebujejo nekaj prilagoditev. Upam, da bo, ko bo to posodobljeno, veliko lažje uporabljati. Sem oboževalec vseh vaših iger, zato vem, da lahko to storite, fantje! Verjamem vate!
Igra je dobra ampak oglasi so........
Popravite kontrolnike in postavite puščico levo in desno na zaslon, potem je lahko igra s 5 zvezdicami
Igra je dobra, vendar ni bilo možnosti shranjevanja igre
Ta igra je tako odlična v mobilu
hrošči so tukaj
Povečajte grafiko
Ke tshoga motho wa motlakase ke 2morrow wa 2morrow wa skopo Muss keys ft dnb gogo tower LOKI MANIA F. LOKI MANIA F. Muss
Bh
Ocenil bi ga s 5 zvezdicami, a kadar koli ne uspemo na neki ravni, moramo začeti znova od začetka ... Nekaj je treba narediti ... Takrat bom spremenil svoje ocene
Omg, ta igra je super, vendar popravite krmilnike, plzz, uživam v igri👌
Igra je zelo lepa in enostavna za igranje
Igra je klasika. Morate ga bolj zgladiti, sicer obstaja veliko emulatorjev, ki lahko opravijo boljše delo. Poleg tega poskusite, da bodo kontrole bolj tekoče in sproščene. Igra je bila mišljena za konzole in ne za pametne telefone, tako da morda ne bo prišla domov s to stopnjo dostave. Animacijo lahko tudi nekoliko pospešite.
Gacha Club கேஷுவல் jms
Gladko igranje mi je všeč! To me je vrnilo v stare čase. Mobirix, vaša ekipa bi morala razmisliti o vrnitvi drugih starih iger, kot so wrecking crew, islander, KOFs 2002 plus😁etc😉. Zaradi nadležnih oglasov sem ga ocenil s 4 ZVEZDICAMI.
cobtrols so zelo slabi ...če hočete denar bomo kupili igro, vendar ne dajte oglasov
Najslabši nadzor doslej. 😡😡
Tako kot ko sem bil otrok. Dobra arkadna vrata. Ni popolno, vendar bo šlo. Hvala razvijalcem, da so ta dragulj iz otroštva prinesli v Android.
Zelo odlična arkadna igra. Zelo zasvoji in zabavno. Priporočam to igro, le da obstajajo oglasi, zaradi katerih je 4 zvezdice.
Ne more nadzorovati gibanja
Hvala za 2 zvezdici to ne sfiso it njena hči ♥️♥️💖🙀😚😚🤗🔥🔥🤣
Staro je zlato ❤️
Ni dobra igra
SNOW BROS. classic আর্কেড plk
Najboljše družinske igre
Namiz ko lang igre nato,,hehe
SNOW BROS. classic Zręcznościowe lac
Odrasti ob igranju te igre res fantastično
Kontrole morajo biti na določenem mestu na zaslonu. Vsaj za to bi morala obstajati možnost. Razen tega je lepa klasična igra, ki obuja spomine
Lepi spomini
Ena mojih najljubših iger!! Zelo veliko igralna igra. Prav tako nisem prepričan o življenjih, samo 3 ni prava možnost, drugo pa je to prepovedana igra, tako da mora biti to način za dokončanje vseh stopenj za uživanje v igri. Prav tako imam težave z upravljanjem te igre, saj je odzivni čas počasnejši od tarč.
Jaz sem najljubša igra 🎮
BN
Všeč mi je ta igra, veseli me, hvala, ker ste mi dali to igro
Lepo 💯
Odlična igra.. deluje dobro.. le malo težka za igranje na zaslonu na dotik, vendar je na splošno gladko.
SNOW BROS. classic Аркади begz
Prosim, spremenite analogni sistem. Malo moteče Igra je popolna