Post by talsasuslatant on Feb 18, 2022 13:00:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує нескінченні кристали ▞▞▞
▞▞▞ The Secret Society: Mystery 2022 version ▞▞▞
Весела гра досі.
Я просто люблю грати в цю гру після важкого робочого дня, але я хотів би, щоб ви могли купувати речі/предмети за гроші на гру. Моя думка змінилася, коли гра не дає вам вибору завантажити оновлення. Я намагаюся завантажити протягом 5 днів, але це цикл. Вам потрібно вирішити цю проблему, інакше мені доведеться видалити всі ігри G5.
Гра, яка досягає великих розмірів, багато збоїв все одно дають їй 5
Дуже хороша гра, приємно грати в щось приємне кожен розділ
The festival “Christmas Mystery” has ... museums, art galleries, symphony orchestras, chamber music societies and theaters have all had to.
Чудова гра на приховані предмети. На відміну від більшості, у вас є багато справ і багато енергії. Єдина проблема, яку я справді хвилює: головоломки, щоб розблокувати нові сцени, дуже складні, оскільки у вас є час. Думаю про видалення гри. Головоломки потрібно складати легше. Я витрачаю так багато енергії, намагаючись знову і знову наблизитися щоразу, коли намагаюся. Але закінчився час
А як перейти на другій язик.
Дуже маленькі предмети навіть для Samsung S3
Царські казки 2, Він пропонує нам дві різні версії для iPhone для iPad і має ... Inquiry Detail, The Secret Society - Hidden Mystery, Mahjong Journey,
Я граю в цю гру кілька років тому, і мені вона дуже подобається. Однак я вперше граю в неї на своєму телефоні, і я здивований, наскільки легше все побачити. Я перестав грати, бо був перевантажений кількістю квестів. Я так далеко відстав, що знав, що ніколи не наздожену. Я нарешті відмовився від цієї гри, і я починаю спочатку в Hope's, що я не відстаю, тому що мені дійсно подобається ця гра.
Так само, як багато сцен із прихованими об’єктами з чудовою графікою та різним ступенем складності, а також інші типи головоломок для вирішення. Приємно грати з друзями та допомагати один одному просуватися.
це добре, але трохи важко знайти речі, але я думаю, що так і повинно бути, ви не хочете, щоб зробити гру легкою, я думаю
Phone Case DIY Simulation ntt
Люблю це!! Дуже детально і привертає вашу увагу.
秘盟驚魂 - 尋物冒險 冒險 ftt
The Secret Society: Mystery Nuotykių nad
Забагато помилок. Завантаження відбуваються надзвичайно повільно, і спроба розблокувати тронний зал зупиняє програму.
Я справді люблю цю гру...але вона також займає дуже багато часу. Я навіть не турбуюся грати, щоб отримати аватари плюс кожна подія для останньої колекції, ви завжди повинні зібрати 16 будь-яких предметів, граючи в головоломку зі збігом дорогоцінних каменів, яка часом стає нудною та розчаровує.
Мені дуже подобається ця гра. У ньому є інтрига, таємниця та кілька веселих ігор із кришталем. У ньому також є ігри з трубами та блоками. Він також має карткову гру. Я вам скажу, що граючи в цю гру, ви не занудьгуєте. Це сподобається і молодим, і старшим.
Я грав і люблю цю гру протягом багатьох років. Нещодавно було внесено дві зміни, які мене дуже хвилюють. По-перше, відкриття нової сцени тепер коштує 500 000 монет – це смішно! По-друге, намагаючись зробити головоломки складнішими, творці замінюють впізнавані об’єкти смішними карикатурами на об’єкт! Я розумію, що ви намагаєтеся зробити гру складнішою і намагаєтеся заробити на цьому більше грошей, але ці дві зміни викликають у мене бажання знайти іншу, справедливішу!!!!
Hidden Objects APK - Остання Версія 1.3 - Android Apps ...
The Secret Society: Mystères Aventure fgyf
Подобається виклик різних частин гри.
Круто
Я люблю цю гру, але у мене велика проблема!!! Я на новому пристрої, але не можу ввійти. Я користуюся своєю електронною поштою і постійно повідомляє, що електронна пошта вже використовується, спробувати ще раз? Я навіть використав опцію «Забув», і вона також повідомляє мені, що електронна пошта використовується, а також не дозволяє мені використовувати свій пароль.. Я люблю цю гру, але я був на 99 рівні!! А тепер треба починати спочатку😠
Я вже платив за цю гру, і це завжди весело!
Я люблю цю гру і намагаюся грати кожен день.Дещо не так просто зрозуміти! Просто спростіть Gem Match! Крім того, що робити, коли режим недоступний або не потрібний?
Не грала ,але походу класна гра
Супер супер.
Я люблю цю гру. Він приховує предмети, тому вам справді потрібно дивитися, щоб зробити гру захоплюючою. Грав годинами. Рекомендую цю гру всім, хто любить грати в ігри з прихованими предметами. Coo Doos розробнику, який створив цю гру.
ISSN 2227-1864 - Харківський національний університет ...
Я завантажував цю гру на кожен новий телефон, який отримав. Однак, коли я додав його до цього телефону, це не почало мене з того місця, де я востаннє зупинився. Довелося починати з самого початку.Крім того, у мене не було жодних інших проблем і я люблю грати в цю гру. Якщо ви любите ігри з прихованими предметами, я рекомендую вам спробувати цю.
Нове оновлення перезапустило мою гру, і я втратив усе!
Гра була нормальною, поки я не був змушений оновити. Оновлення зупинилося на 91%. Тепер гра не гратиме взагалі. Велике спасибі, G-games. Це повторилося цього місяця. Гра працювала нормально. Потім було примусове оновлення, і мені сказали, що мені потрібно видалити кілька програм, які мені потрібні, і використовувати їх, щоб оновлення гри було успішним. Ні, дякую! Ви не єдина гра в місті.
Об’єкти крихітні, предмети зливаються з фоном, не люблять міні-ігри з цеглинами чи трубами... Інші ігри є кращими. Також приурочений..дуже напружений
Подобається прихований об’єкт, але зазвичай я чекаю більшу частину відведеного часу, поки третій матч завершить власну гру.
практичний курс з аналітичного читання на прикладах ...
Подобається ця гра, але я хотів би отримати спосіб виграти діаманти
Я грав у цю гру кілька років тому, і мені це дуже сподобалося, тому я знову отримав програму, щоб продовжити з того місця, де я зупинився. Я отримую гру..і вона не пам’ятає ні мене, ні всіх нагород і завдань, які я виконав..хоча у мене була пов’язана гра з моїм обліковим записом Google Play. Як це можливо, що в моєму обліковому записі Google Play написано, що я досяг більше половини досягнень у грі... але гра не розпізнає цього. Чому він перезапускає мене з самого початку.. чому він не бачить мій акцент відтворення?
Так багато проблем з початку останнього виклику, не можу додати предмети до списку бажань, щоб завершити завдання (не має достатньо дорогоцінних каменів, щоб купити предмети, і можна отримати їх лише в збігу дорогоцінних каменів, ймовірно, один предмет на кожні десять разів) щоразу, коли вводите the Mill, гра зависає, а потім вимикається, щоб назвати кілька, давай вже розбирайся або доведеться шукати іншу гру. У когось ще є ці проблеми?
Завантажити Hidden Objects APK - Останню Версію 1.3 Для Пристроїв Android - Find ... Treasure Island Hidden Object Mystery Game · Hidden Objects: Mystery
LEGO Classic Millennium Falcon for sale online
У мене було 382 друзів, які ще показують, що в досягненнях, але всі вони зникли. Як я можу їх повернути?
Через технічну несправність я не можу оновити або відкрити гру. Крім того, відбувається занадто багато оновлень, які викликають проблеми в системі.
Я граю в цю гру протягом багатьох років, але останній рік чи близько того, вона була дуже повільною та млявою. Щоб повернутися на головний екран після завершення головоломки, потрібно вічно. Крім того, під час панорамування головного екрана він дуже поривчастий і ПОВІЛЬНИЙ. Раніше це була швидка гра. Що відбулося?
це чудова гра, я, можливо, ніколи не вийду з перших двох кімнат і двох коробок головоломок, але я все одно не нудьгую, трохи втомлений, але не нудьгує, Дякую!
Тільки жаль, що енергія швидко закінчується
Він намагається відкрити, але не відкривається повністю.
Ця гра весела, інколи її можна розчарувати, коли ви знаєте, що шукаєте, і ви шукаєте це, але не можете знайти, але потім, коли ви її знайдете, вона знаходиться прямо перед вами
The Council у Steam
я не можу зайти до свого старого облікового запису. я був на 90 рівні. Я такий злий. я хотів би, щоб був спосіб шукати ваш обліковий запис.