Post by talsasuslatant on Feb 18, 2022 13:03:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nekonečné hackování primogemů ▞▞▞
▞▞▞ Idle Arks: Build at Sea 2022 version ▞▞▞
Velmi zábavná hra. Snadné hraní není snadné. Hraju to každý večer. Když něco děláte, nezobrazují se žádné reklamy. Tuhle hru naprosto miluji.
Až budete mít příště placenou možnost odstranit reklamy a získat odměny bez reklam, ujistěte se, že to skutečně funguje. Zaplatil jsem za to a stále mi chodí reklamy.
Nejedná se ani tak o hru s reklamami, jako o aplikaci, která vám umožňuje sledovat reklamy, a mezi reklamami je někdy hra. Nedostáváte dřevo dostatečně rychle nebo dostatečně dlouho po zavření aplikace, abyste si postavili vor bez sledování reklam. Existuje bonus za to, kolik reklam jste sledovali, a abyste získali odměny za úspěchy, musíte reklamy sledovat. Hra je v pořádku, ale není to, čím strávíte většinu času. Nejméně 75 % vaší hry bude ve skutečnosti tvořit reklama.
Hra Reklamy nebo můžete utratit něco pod 30 USD, abyste neměli žádné reklamy, což je vtip. Kromě toho se mi nelíbí, že mě hra baví, nevšiml jsem si žádných chyb a akce byla zajímavá. Dobře nečinná aplikace. Kéž by doba nečinnosti byla delší než 2 hodiny.
Bullcrap
Nejprve jsem si přečetl 1 hvězdičkové recenze a zjistil jsem, že tato hra bude s největší pravděpodobností hrozná. A bylo v něm méně reklam, než říkají recenze, ale stále hodně a vůbec žádná svoboda. Nemůžeme si ani vybrat, co postavit, kdy to postavit nebo jak to postavit, takže nestahujte, pokud jste již začali a čtete toto smazat, je to hrozné NEZÍSKEJTE NEUTRATÍTE PENÍZE NELÍBÍ se mi to!!!! Přihlaste se k odběru meče Ukamie na YouTube.
Idle Arks: Build at Sea Fritidsspill viza
Idle Arks: Build at Sea કેઝ્યુઅલ iziv
Docela to ujde
Velmi zábavná hra. Moje jediná stížnost je, že hra již podruhé zamrzla. Zasekne se na úvodní obrazovce a nenačte se. Toto je druhý výskyt stejné závady. Oba případy se staly v různých bodech průběhu příběhu.
Zatím dobrý
Pořád jen ťukám a hra se hraje v podstatě sama. Těžko to nazvat opravdu hrou. Říká se, že 3. chlap je vzácný... každý ho dostane, takže není vzácný... ale pokud kliknete na každý reklamní poklad, můžete potenciálně strávit ještě více času sledováním reklam a klepáním vedle, abyste vyhráli. To je zatím můj dojem, pokud to není přesné pro hru, neměli mi tak brzy strkat recenzi do očí.
Nevěřte všem robotům, kteří dávají hodnocení 5 hvězdiček, je to jen reklamní hra. Není tam žádný skutečný obsah. A reklamy jsou past. Víte, ty malé malé značky X pro uzavření reklam, neexistují.
Je to dobrá hra doporučuji
Hra je podle mě nudná trvá rok než mám dost dřeva a navíc nedává smysl že z ryb získává dřevo navíc mám asi trojnásobek požadovaných dřeva a nemůžu nic stavět chtělo by to něco nového čím by to bylo zajímavější navíc mě to furt vnucuje reklamy
Eventy není možné dokončit, bez toho, aby jste si koupili silnou postavu. Akce není možné dokončit. Zaplaťte, abyste vyhráli.
Vím, že je to nečinná hra, ale trvá to příliš dlouho, než dosáhnete pokroku, protože zjevně chtějí, abyste přehltli 100 reklam najednou, abyste získali dvojnásobné zdroje a podobné věci. Hru zapnu každé 2 hodiny, takže si můžu koupit jen jednu věc a to je jediný pokrok, který můžu udělat bez sledování reklam. Je to trochu směšné.
Vsichni máte pravdu ....😅
Upřímně, myslel jsem, že to byla zábavná hra. Nemůžu si to však pořád hrát s reklamami. Je to jako každých 30 sekund, neexistuje způsob, jak se z toho sledování dostat. Kdyby byla možnost získat více věcí, udělal bych je a bylo by to v pořádku, ale je to každých 30 sekund a je to nucené. Myslel jsem, že je to zábavná hra, ale reklamy to opravdu zabily.
Hra se mi moc líbí, jediný problém, který mám, je ten, že když je kapitán zaneprázdněný a klepnu na předmět, přeživší, kterého jsem našel, tam jen stojí, dokud ten předmět chtějí získat, a obvykle si vezmou jiný předmět, dokud ho kapitán nezíská sám . A téměř 20 $ za odstranění reklamy! Jako ano, dostanete také odměny, ale více než 10 $ je směšné. Většina her, které dělají totéž, neúčtuje ani téměř 10 $, je to méně. Jen se snažím být velkorysý a říkám alespoň 10 $.
Spousta reklam a dávají vám drahokamy k napsání recenze, ale zdá se, že reklamy se nutně musí dostat do hry prostřednictvím krabic, které vám dávají pořádný kus zdrojů, naštěstí se nezdá, že by reklamy vynucovaly, ale existují 2 možnosti balíčků, které si můžete koupit za skutečné peníze, jedna je za 5 dolarů za 2x navždy a druhá za 18 dolarů a její odstranění těchto volitelných reklam a získání jedné ve hře Character
Dávám jen 4 hvězdy, protože jsi nemůžeš stavět jak chceš, ale jen podle návodu.
Skvělá hra, pokud chcete reklamy každých 5 minut. Nedává vám na výběr, zda to budete sledovat pro bezplatné položky. Jste nuceni je sledovat. Hra je vlastně zábavná a rád bych ji dohrál až do konce, ale množství reklam, které dostáváte, je prostě příliš mnoho. Nevadí mi ty plovoucí truhly, které vám dávají možnost se na jednu dívat, ale když se objeví na obrazovce a nemám jinou možnost než se dívat za odměnu, která ani nestojí za to, je pro mě hra nehratelná.
Idle Arks: Build at Sea Gündəlik lwd
Idle Arks: Build at Sea معمولی imzy
Neutratil za to žádné peníze. Akce jsou slušné. Nakonec hru dokončil. Sledoval jsem spoustu reklam. Jsem rád, že vás tato hra nenutí sledovat reklamy.
Gooooodd
Klasická zaplaťte hrát ztrata casu... Ani nezkousejte
Modern Rickshaw Driving Games 전략 kqcv
Ale jo je to tam moc drahé
Ani jsem nestihl hrát hru. Dostal se na načítací obrazovku a hned poté by se zhroutil. Trochu hloupé vzhledem k tomu, že běžím na vlajkovém telefonu. ale koukám na ostatní komentáře a vidím, že spousta lidí měla problémy s reklamami. Možná se tu vyhnula kulka. Miluji hraní her, ale pokud jedna věc, o které všichni mluví, jsou reklamy, pak to nechci
Je to v pořádku, ale odstranění reklam má směšnou cenu. Jako většina lidí si nastaví cenu na 2 nebo 5 dolarů. Mají to za 17,99. To je spousta peněz na to, abyste se ponořili do mobilní hry bez reklam.
Přes celou zábavnou hru je spousta věcí ke stavění a odemykání, ale je tu pár věcí, které bych si přál, aby přidaly, jako „výběr, kam umístit dřevo, náhodné přepravky s kůží a malování, to vše by byly skvělé aktualizace.
Má neustálé reklamy, které vás vyrušují, pokud nezaplatíte. Velmi rychle stárne. Hrál jsem to jen proto, abych dostal odměnu za další hru. Už to nikdy nechci hrát
Cena za odstranění reklamy je směšná a já to hloupě zaplatil. Mám tuto hru už nějakou dobu, něco přes rok nebo 2, a oni se ani nepokusili na hře skutečně pracovat. Opravy základních chyb, ale žádné skutečné dodatky do hry, pokud jde o překonání 8. a události jsou vždy stejné. Po zakoupení odstranění reklam se drahokamy stanou k ničemu. Jakmile jsou reklamy odstraněny, není na co je použít. Tato hra potřebuje hodně práce a oni nevěnují čas.
Je to opravdu zábavná hra, ale s novou událostí byl trochu problém, když se pokusíte provést mini boj, který spotřebuje váš pokus, zhroutí hra, ve které vám nedává prostředky ani možnost získat dvojnásobek. Což je opravdu na hovno, když čekáte hodinu, než budete bojovat, ale pak vám to prostě nic nedá. A těsně před koncem akce to sestříhám, takže doufám, že to zvládnu, aniž by to na mě spadlo ještě víc.
Milujte hru. Ale události....to ti nemohly říct. Nemůžu na ně hrát. Abych v případě viděl, že jsem něco dokázal, musím odejít na hlavní a vrátit se zpět. Moje posádka v akci stojí na vodě a vůbec se nepohne. Opravte problémy s událostmi a nepřidělte více hvězdiček. Do té doby je to do značné míry ztráta času a peněz, které jsem utratil za reklamy zdarma