Post by talsasuslatant on Feb 18, 2022 13:15:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ KENDALL \u0026 KYLIE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KENDALL \u0026 KYLIE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kogemusi ▞▞▞
▞▞▞ KENDALL \u0026 KYLIE 2022 version ▞▞▞
Mulle meeldib mäng, kuid kui ma selle lõpetan, et oodata, kuni mu energia täitub, ei ole mu energiat täiendatud, kuid mu aeg loeb ikka veel.
See mäng on hea, aga kui ma seda pikka aega ei mängi, siis pean uuesti alustama
KENDALL & KYLIE Adventure ell
Ma armastan seda mängu ja kontseptsiooni. Kuid on palju tõrkeid, mis mõjutavad seda, mida ma mängus teen
Khloé Kardashian - Unioonpeedia, mõiste kaart
Vajab rohkem värskendamist. Samuti näib, et ei pääse oma meeskonnale ligi meeskonna peavõtete ülesandeks. See on kuidagi tüütu.
Mulle meeldivad rõivaste kohandamisvõimalused ja stiil! Valida on lihtsalt nii palju! Mulle meeldib ka selle graafika!
KENDALL & KYLIE Macera Oyunları sjq
Ma armastan seda rakendust, kuid see võttis minult ära nagu 90 k teemanti. Ma ei tea, miks need lihtsalt kadunud on, ma ei kulutanud neid :/
Ma armastan seda mängu, see on suurepärane kogemus ja see on suurepärane võimalus elada oma unistust
ma armastan seda mängu nii väga, sest see on kõige lõbusam riietus, juuksekingad, aksessuaarid on nii ilusad, kuid kuna olete kuulsustele muid mänge teinud, kas saate teha ariana grande one või selena gomesi?
See on tore, aga mulle ei meeldi kyle, ma tean, et tal oli midagi pistmist megan niiii... Jah
KENDALL & KYLIE Aventura jbb
mäng on tõrges ja see võtab ülesandeid automaatselt vastu ja ma ei tea enne, kui tulen tagasi ülesandeid täitma. paljudel pole temaga probleeme
KENDALL + KYLIE Women's Balloon Sleeve Crew Neck Sweater ...
Kui mäletan, olen seda juba kuu aega mänginud. Ma tõesti armastan seda mängu. Mulle meeldib selles mängus suhtlemine. Ainus miinus on see, et kõige ilusamate aksessuaaride ja rõivaste saamiseks peate kasutama päris raha. Kuid ma armastan seda mängu endiselt! Lõpuks möödusin ka Aubrey Maddisonist, mis on suurepärane.
Mäng Kylie vs Kendall Oscarid (Kylie vs Kendall Oscars) online. ... Android mängud online · Värvimine mängud tüdrukud · Mängu kolm rida - mängida online.
Nii et see oli alguses hea, välja arvatud see, et kõik oli liiga kallis, kuid ostsin just hiljuti paki teemante ujumiskostüümi jaoks ja mu rakendus hangus täielikult, nii et kas peate mulle mu 5,35 dollari tagasi maksma või palun parandage see, aitäh.
Rakendus on kohutav, see jääb alati maha ja mäng ei töötanud minu jaoks kunagi korralikult
Pole kunagi olnud PÄRIS probleemi...seni...ma olen number 2 ja see võttis mind IGAVESTI. Midagi juhtus... nüüd on kellelgi juurdepääs minu profiilile. Nad muutsid mu nime ja saavad teha fotosessioone ja riideid vahetada. Kui suudan selle probleemi lahendada, annan 5 🌟. Praegu on ainus lahendus minu profiili kustutamine. Tehniline tugi ei saa aidata
Oeh, see mäng on nii tüütu. Kui mul oli SUUREPÄRANE ÜHENDUS ja see ei töötanud. See oli vähemalt mõneks minutiks hea kui, BAM!!! see jäi seisma. Palun parandage see. PALUN?
See on väga lahe mäng ja põhjalt.😄
selle hämmastav, ilma reklaamideta, millegi eest ei maksta midagi, ei teki kunagi tõrkeid
Olen proovinud seda mängu aastate jooksul ikka ja jälle mängida. See algas igava ja lollaka ning aastaid hiljem pole midagi muutunud. Pole teie aega väärt.
Suurepärane see mäng on nii vaimustav, et mulle meeldib see lõõgastav ja see on väga lõbus, see on suurepärane 😍
See üleüldine on VÄGA lõbus mäng (ei lisata) Sõna otseses mõttes sain selle täna kätte ja ma lihtsalt ei saa sellest lahti, ma armastan seda mängu nii väga ja see on väga sõltuvust tekitav!!
Kaotasid mängu edenemine pärast telefoni vahetamist ja pidin uuesti taaskäivitama pärast seda, kui õpetusülesanne tõrges ja keegi glu toega ei saanud ega tahtnud aidata. Ärge raisake selles mängus raha kalliskividele, kuna võite kõik kaotada ja tugi ei huvita.
Mulle väga meeldib see mäng, kuid seda ei taha alla laadida, vaatamata sellele, et mul on ruumi kokku. Proovige see probleem lahendada. Peale selle on see suurepärane mäng. Aitäh.
See oli täis reklaame, ma ei tea miks, aga see lihtsalt ei olnud minu jaoks huvitav, andsin sellele 2 tärni palju õnne
Ma olen sellest mängust täiesti südames, probleem on selles, et kui jõudsin 7. tasemele, ei olnud sõnad loetavad ja ka jälgijate arv ei olnud arusaadav, nii et Glu palun paranda see probleem, suurepärane mäng:-) :-)
Iga kord, kui üritust alustasin, sain umbes neli tärni ja siis peaksin oma energiat täiendama. Kui ma mängu tagasi lähen, läheb see segamini ja alustaks mind nulli tärniga, mis viib mind sündmuste ja jälgijate kaotamiseni
Soovin, et saaksin panna ühe tärni madalamale, sest kaotan pidevalt oma edusamme, mille nimel olen kaua ja kõvasti tööd teinud, mis on tõesti masendav! Ma ei tea, mis toimub, aga palun parandage see. Olen tõsiselt selle rakenduse kustutamise pärast, mis on kahetsusväärne, sest mulle see mäng väga meeldib, kuid asjata nii kõvasti tööd teha pole ok ja sel hetkel pole seda mängu väärt.
Mäng viskas mind välja ja ei anna mulle salvestatud mänguandmeid. Praegu ei saa mängida. Ka kogu energiateema on raske. Ajastus on nõme. Desinstallitud
Mulle meeldib see mäng üleüldiselt, kuid mul on vaid üks kaebus, et olen kõik oma eesmärgid täitnud. Soovin, et mul oleks veel üks kontsert, mis oleks olnud suurepärane, nii et proovisin otsida kedagi, kellega rääkida ja pole kellegagi rääkida, kuid kõik kõigis suurepärastes mängudes peaksite selle alla laadima
Ma arvan, et see on suurepärane mäng ja graafika on hea ja see ei sisalda reklaame.
Ma armastan seda mängu väga! See on minu lemmik, kuid probleem on selles, et ma ei mänginud seda alates 2016. aastast ja see on ikka sama, ma pole seda kaks aastat mänginud ja nüüd nägin, et see on ikka sama! tõeliselt lõbus mäng. Kas saate lihtsalt ülesandeid lisada? kuna kui laadite selle alla, siis te ei mängi seda, sest see on sama, teil hakkab väga igav ja te ei mängi seda aasta aega. lisage rohkem ülesandeid või värskendage see .aga ma arvan, et looja probleem loobus sellest, kuna see toimus 2016. aastal.pls uuendas
Ma vihkan, et peate ootama, kuni teie energia hakkab mängima lõbusalt, kuid see on see, mida ma selle juures vihkan
See oli tõesti lõbus mäng, kuid selle avamisel ei leidnud ma oma kontot
armastan seda mängu nii palju graafikat ja kõik on hämmastav ega jää maha.
Kitchen Scramble 2: World Cook Казуални oqk
Jõudsin sellesse mängu väga kaugele ja nautisin seda väga, kuid järsku lööb see mu kontolt välja ega lase enam tagasi. Ma ei alusta algusest.
Iga kord, kui ma hiljuti rakenduse laadin, laadib see teiste inimeste mänge. See pole minu isik, minu meeskond, minu jälgijate arv, minu k täht. Kustutasin rakenduse ja laadisin selle uuesti alla, proovisin kasutada salvestatud mängu ja see pole minu mäng. Mul on hea meel, et ma raha ei kulutanud, sest ma küsin raha tagasi. Mängisin seda mängu rohkem kui aasta tagasi ja pole kunagi olnud nii palju probleeme.
Lahe aga hiline..
Mulle meeldib see mäng niiiiiii palju, see oli lõbus, palju riideid, maju ja välimusi, mida osta, palju inimesi, kellega liituda, ja palju inimesi, kellega koos olla. Super lõbus!
palun muutke mb kuni 60, et saaksin mängida. mulle väga meeldisid pildid.
Palun värskendage mängu. See on uskumatult aeglane ja mõned funktsioonid enam ei tööta. Kui mäng on värskendatud, on teil võimalik anda parem ülevaade
Tere? Vajan abi, iga kord, kui klõpsan oma salvestatud mängul, laaditakse see tagasi avalehele😪
Hea kvaliteet, lõbus, kenad riided.